Кандидат-президентската двойка проф. Герджиков и полк. Митева ще бъде на посещение в Пазарджик през утрешния ден, съобщиха от Община Пазарджик. Те ще бъдат посрещнати пред сградата на Общината в 12 ч., а по-късно ще посетят Регионалния исторически музей и ХГ“Станислав Доспевски“, където ще се срещнат с културни дейци.

Проф. Анастас Герджиков и Невяна Митева откриха предизборната си кампания за президент и вицепрезидент в Карлово, в събота – 17 октомври. Двамата поднесоха цветя пред паметника на Апостола на свободата Васил Левски.

Герджиков и Митева запалиха свещ в храма Света Богородица и се помолиха за здраве и успешна кампания.

„С г-жа Митева искахме най-много да посетим градовете, с които сме свързани. Тук е родена майка ми, разбира се това, че Левски и много други родолюбиви българи са родени тук също беше важен аргумент, но най-вече спомените ми от детство, когато съм играл в църковния двор и съм поднасял цветя на този паметник“, уточни проф. Герджиков.

„Според мен главното послание е за обединение, това не означава обединение на партии и политици, означава обединение на всички български граждани. Ще цитирам една мисъл на Левски, който казва: „По-добре да си кажем кривиците, но накрая все пак заедно да тръгнем към това да построим нова България“, каза полк. Митева.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

* Съдържанието е заплатено и предоставено от пресцентъра на Община Пазарджик, по текущ договор за Информационно обслужване.