Десет млади дами ще си оспорват правото да носят короната на „Мис Пазарджик“ и шанса да представят града ни на националния конкурс “Мис България”. От дълги години конкурсът не се провеждаше поради ред причини, съобщиха организаторите. От тази година официално се завръща. Церемонията по избор на победителка ще се състои на 6 ноември в Гранд – хотел „Хебър“. Заради пандемията достъп до мястото ще имат само хора, които притежават необходимия зелен сертификат. Ако желаете да присъствате заявете това още сега, тъй като местата са ограничени. За повече информация и резервации звънете на телефонен номер: 0896239158.
Към момента са оповестени следните участнички в конкурса:
Йоанна Танева
Тя е на 18 години и е родена в гр. Пазарджик. В момента е ученичка в Езикова Гимназия “Бертолт Брехт” с паралелка немски и английски език. След завършване на гимназията Йоанна иска да следва педагогика. “Обожавам малките деца и искам да се занивам с тях , защото за мен това няма да бъде работа, а хоби” , твърди тя. В свободното си време обича да прекарва време с близките си хора, да пътува и да чете книги. За нея най-важните неща в живота са семейството, здравето и българските традиции.
Единственото правило в живота на Йоанна е да бъдеш човек с главно Ч.
Гергана Телбизова
Гергана е на 17 години и е родена в гр.Пловдив, но от съвсем ранна възраст живее в гр. Пазарджик.
Учи в Езикова гимназия “Бертолт Брехт” с интензивно изучаване на немски и втори чужд език английски. Обича разходките,да кара колело, през свободното си време ходи на фитнес и плуване. Нейната най – голяма страст са фотосесиите. Най-ценното нещо за Гери са семейството и мечтите. “Човек живее, за да мечтае” , казва тя!
Габриела Атанасова
Габриела е на 19 години, родена в гр. Пазарджик. Завършила е Професионална гимназия по икономика и мениджмънт с специалност “Оперативно счетоводство“, в момента работи. Обича да гримира, себе си или приятелки и се надява именно това да бъде и професията и. Най – ценното нещо за нея е на първо място семейството и близките хора, които я подкрепят във всичко. “След това са целите, мечтите и желанието да успееш във всичко, с което си се захванал”, казва Габи.
Дебора Лулчева
Тя е на 18 години. Родена е в гр. Пазарджик. В момента е последна 5-та година в Езикова гимназия “Бертолт Брехт” в паралелка с английски и немски език. Преминала е през много сфери на спорта , включително балет и гимнастика, но намира себе си в басейна. Тренира плуване усърдно от 5- годишна възраст. В свободното си време Дебора се опитва да обръщам повече внимание на себе си. Обича да ходи на фитнес и да чете книги. Като дъщеря на баща си, харесва бързите коли и шофирането и доставя удоволствие.
Както почти всяко момиче, обожава животните, но кучетата са и слабост. Най – ценни за нея са семейството и здравето. Нейни ценности са хармонията, уважението и щастието. Дебора определя себе си като добре възпитано, дисциплинирано и целенасочено в решенията си момиче.
Елена Василева
Елена е на 21 години. Родена е в гр. Пазарджик. Завършила е Математическата гимназия в града. В момента учи за Медицинска сестра в Медициснския унивеситет в гр.София. Интересите и са да се развива в личен и професионален план. Обича да надгражда себе си. Хобито и от скоро е да ходи на фитнес. Обожава да се разхожда из природата. За нея семейството е всичко. “Да бъда по-добра днес, отколкото съм била вчера” , споделя Елена.
Борислава Джамова
Борислава е на 19 години. Родена е в гр. Пазарджик. Завършила основното и средното си образование в Професионална гимназия по икономика и мениджмънт, която се намира в родният и град. Студентка е първа година в Пловдивски университет “Паисий Хилендарски” и изучава “Педагогика на обучението по физическо възпитание”. През свободното си време тя обича да ходи по планински преходи. Най-ценното нещо за Борислава е семейството, защото: “Без тяхната подкрепа и обич, няма да бъда това, което съм”, казва тя.
Мариела Андреева
Мариела е на 18 години, родена в гр. Пазарджик. Последна година в Професионална Гимназия по Икономика и Мениджмънт със специалност ,, Икономическа информатика“ . Нейните интереси я дърпат към лицата на хората и така добре изглеждащата им визия ,може би заради това е решила след като завърши гимназия да учи ,, Медицинска козметика “. Отдава ѝ се да прави прически. В свободното си време обича да се разхожда, да тренира и да обръща повече внимание на себе си . Детската и мечта била да бъде бърза и винаги да с една крачка пред всички и всичко. За Мариела най-важното нещо е семейството, хората до нея и мечтите, които преследва.
Никол Димитрова
Тя е на 19 години, родена в гр. Пазарджик. Завършила е Езикова гимназия “Бертолт Брехт”, а в момента е студентка първи курс със специалност “Маркетинг” в Нов български университет, гр. София. Интересите и са в сферата на модата, интериорния дизайн и медиите. Свободното си време Никол отделя, за да прекарва пълноценно време с близките си и разходки сред природата. Обича да чете книги и списания. Най-ценното нещо за Никол са семейството, приятелите и образованието.