141 служители от Областната дирекция на МВР в Пазарджик са отличени по случай професионалния празник на българската полиция 8-ми ноември.

Днес в заседателната зала на дирекцията на кратка церемония в присъствието на областния управител г-н Иван Васев, директора старши комисар Петко Шотлеков, началниците на отдели комисар Иван Дончев, комисар Тодор Смиленов и г-жа Мариана Шопова бяха прочетени заповедите за награждаването на служителите.

Със заповед на Министъра на вътрешните работи с едно от най-високите отличия – почетен знак на МВР ІІ-та степен е награден главен инспектор Ненко Годжевъргов – Началник на РУ-Пазарджик. Вътрешният министър е отличил със свои заповеди още 28 служители, а  Главният секретар на МВР 9 служители. За постигнати високи резултати в служебната дейност и постигнати успехи със своя заповед директорът на ОДМВР-Пазарджик е наградил 103 служители от структурите на областната дирекция в региона.

Областният управител г-н Иван Васев също поздрави присъстващите, като им пожела здраве и много успехи в нелеката работа на полицейски служители.