Ангелска година и дата, която носи най-силната енергия за настоящия 21 век. Това е нумерологичната прогноза на специалистите за идващата година. В нея светът ще живее с вибрацията на три двойки, а в един от дните тази вибрация ще се усили двойно, защото при него двойките ще са 6, пишат от Стандарт.

Ангелското число 2022 носи ясно послание – оптимизъм и поемане на отговорност. През тази година нищо няма да ви се дава даром, но всяко добро начинание ще се отплати. Време е да се загърби песимизма и да се върви напред без значение на препятствията и лишенията по пътя.

Трите двойки носят важен урок

Как да се защитаваме собствения ни мир на всяка цена. Дошъл е моментът да спрем остро да реагираме на всяка конфликтна ситуацията, да се доверим на интуицията си и да мислим позитивно.Това число изключва войните, поставя мира и диалогичността на първо място.Трите двойки са библейското число, което носи вярата в Божественото. Затова и годината ще изобилства от положителни промени, само ако са постлани с добри намерения. Наличието на 0 в числото е бонус за годината, защото ще ни помага при стресови ситуации.Има опасност да се превърнете в непоправими оптимисти, но по-важно е, че ще започнете да се отказвате от съмненията и постоянните притеснения. Увереността ще замени колебливостта ви.

Предизвикателствата през годината ще са огромни, но значение на числото 2022 г. е да ви напомня, че имате само този един живот. Следователно, каквото и да става, останете фокусирани върху целите си, без да позволявате на другите да диктуват вашите действия. Ще разберете, че понякога и съдбата може да ви покаже правилния път, който да следвате. Задава се и най-силната дата през годината.

Мистичната дата 22.02.2022

На пръв поглед това ще е най-обикновен ден, в който нищо съществено няма да ви се случва. Но след време ще установите, че съществените промени, които са настъпили в живота ви, са започнали именно на този ден.

На фона на симетричността си, тази дата е напълно подходяща за сватба. Затова и резервациите вече валят в целия свят. Въпреки ентусиазма, астролозите не са категорични, че датата гарантира успешно съжителство. Причината е, че Лунната фаза в този момент не способства за укрепване на взаимоотношенията.

В същото време обаче това е ден, в който с голяма доза убеденост може да се каже, че е най-подходящия, за да сложите ново начало в навиците си, в отношенията, в работата си.

Дванадесет двойки накуп

Шестте двойки в тази дата носят такъв заряд, че промяната ще е 100 процента налице. Независимо, че тази мистична дата не е била описана от никой от известните през вековете гадатели, астролози и нумеролози, разположението на звездите е повече от показателно.Това е 22- рия лунен ден, в който точно в 22.22 часа Луната влиза в съзвездието Везни.

Тези уникални 12 тройки създават момент, който никой от нас никога повече няма да изживее. Това е часът на пълната, гола, безусловна истина. Също така това е часът на границата между живота и смъртта, между изкачването от едно на друго ниво на съзнанието и битието. С две думи, време, когато миналото среща бъдещето и отваря коридор за нови измерения, в кой просперитет ще носят само истинските неща.

В мистичната нощ на 22.02.22 се случва още нещо знаменателно – Земята, Марс и Венера ще застанат на една линия, която ще обедини две напълно противоположни страни. Едната е женското начало, олицетворяващо с Венера любовта и красотата. Другата е мъжкото начало, заложен в Марс с жаждата за страст, агресия и гняв.

Противопоставянето на двете напълно противоположни планети ще създадат особен баланс на Земята, което ще повлече за огромните промени, които ще навлязат в живота на милиони хора.