На 9 декември 2021 г. членове на Социален клуб „Човеколюбие” присъстваха на запалването на коледните светлини на пл. „К. Величков” в Пазарджик.

Участниците бяха впечатлени от зрелищното събитие, с което се даде начало на посрещането на коледните празници от жителите на града. Талантливите изпълнения на Театрална къща „Пластилин”, Вокална академия към Младежки дом – Пазарджик, актьорите от театралното представление „Коледна приказка” създадоха приповдигнато коледно настроение. Всички с радост, нови мечти и надежди отброиха секундите до грейването на коледната елха и празничната заря в небето на Пазарджик.

Включването на членовете на Социален клуб „Човеколюбие” в културните събития на града съдейства за тяхната пълноценна интеграция в живота на местната общност. Център „Човеколюбие” ще отпразнува Коледа на 22 декември с празничен обяд, подготвен от членовете на клуб „Вкусно” – програма за рехабилитация на битови умения, и поетично-музикална програма. В нея активно ще се включат членове на Социалния клуб. Гости на тържеството ще бъдат Дядо Коледа, Снежанка и Джуджетата, които ще раздадат подаръци. За доброто настроение ще допринесе и коледна дискотека.