Това което предстои да ви разкажем е като сюжет за роман. Но се случва в действителността ни. Тя и Той се срещат преди девет години, през първите две живеят като в приказките.

След това Той се разболява от рядко срещаната опасна автоимунна болест – Прогресивна системна склеродермия.

Тя обаче върви в комплект с още цял букет заболявания – Белодробна пулмонална хипертония, глаукома, имунен дефицит, синдром на Рейно, Хипотиреодизъм, Полиневропатия. Заради тези заболявания миналата година Той ослепява.

Той е на 41 години от гр. Карлово. След 5 г. търсене на диагноза, 30 епикризи и грешни лечения, е диагностициран само за четири дни в Турция.

Ходенето по мъките е споделяно от Нея, защото е решила да бъде с любовта на живота си. И днес в деня на любовта и виното, предпочитаме да ви разкажем тази история, защото Тя е Катерина. Той е Венцислав. И от седем години насам любовта им е изпитание, но в същото време Те продължават да се обичат.

Лечението на Венцислав и лекарствата, които взима, са доста скъпи, а парите не достигат, затова има нужда от финансова подкрепа.

Можете да направите дарение:

📌 Дарителска сметка
BIC: BPBIBGSF
IBAN: BG38 BPBI 7930 4035 5165 01
Титуляр: Венцислав Атанасов Робев
📌 PayPal:health_ventsi@abv.bg
Катерина е от Пазарджик, тя е художничка и ако вие желаете да имате портрет направен от снимка, можете да си го поръчате при нея. Това също ще е от помощ за половинката ѝ Венци. Можете да го направите тук:
„Едното животоспасяващо лекарство е отпуснато от здравната каса в България /иначе струва 1700 лв. на месец/, другото е 600 лв. на месец, но него си го купува, редом с останалите разходи за лекарства и лечение. Кампанията на Венци е на ръба постоянно. Именно защото той води продължителна битка.Нужни са средства за консултации, манипулации и за скъпоструващи лекарства!
Целевата сума от 20,000 лева е ориентировъчна и е за неговото лечение, лекарства и други съпътстващи разходи. Ще публикуваме отчети за всеки похарчен лев.
Който има възможност и желание, нека да ни помогне!“ – казва Катерина.