Теодора Павлова с партньор Елена Попиванова от Първомай станаха Държавни шампионки на двойки девойки на провелото се през почивните дни Държавно лично първенство-финали за юноши и девойки под 13 г.
Участие взеха 130 състезатели от 24 клуба в страната. Във финалния мач двете финалистки победиха двойката от Стара Загора и водачки в схемата Елица Божилова/Ралица Костадинова с 2:0 гейма и така завоюваха златните медали. На единично девойки Теодора Павлова е трета – с бронзово отличие, като на полуфинал загуби от шампионката Елена Попиванова – Първомай с 21:18/21:16. На смесени двойки Теди с партньор Антон Билчев -Русе са бронзови медалисти, като във полуфиналния мач загубиха с 2:0 гейма от шампионите Георги Рупцов/ЕленаПопиванова – Първомай. Така Теди завърши с три медала един златен и два бронзови.
Трябва да отбележим и много доброто класиране на Полина Дойчева на единично девойки – девето място и деветото място на двойки девойки на Румина Петрова/Борислава Стоичкова. Румина Петрова направи отличен дебют на официално състезание, като и на единично успя да се класира за основна схема. Много добра игра показа и Гергана Гилева на единично.