Първата си среща с журналистите направиха днес старши треньорът на ФК Хебър Фулвио Пеа, дясната му ръка – Владо Манчев и шефът на ДЮШ – Хебър – Кирил Божков. Утре в 18.00 ч. на стадион „Георги Бенковски“ Хебър ще приеме Витоша /Бистрица/ за поредната си контрола. Състоянието на отбора след рокадата в ръководството му в началото на този месец и какво да очакваме, бяха темите на разговора на журналистите от централни и местни медии, по време на първата пресконференция на най-важните хора в щаба на футболния ни отбор.

Фулвио Пеа каза, че с голям ентусиазъм е приел поканата да работи за пазарджишия отбор, особено след срещата с кмета Тодор Попов, който според него е позитивен и отговорен човек.

„Разполагаме с малко време, за да създадем един отбор, който ще постига целите си. Тук съм от малко време и не мога да преценя каква е разликата от времето сега и преди двадесет години, ще разчитам на г-н Манчев. Фокусирани сме върху това да останем в Еfbеt лигата. Опитваме се да съберем отбор, който може да постигне тази цел. В отбора останаха най-важните играчи от миналата година. Вкарваме и други играчи, които идват от различни места в Европа. В този момент е много трудно да правиш отбор, защото всеки играч чака края на трансферния пазар. Ние сме късметлии, защото играчите, които дойдоха, приеха с много ентусиазъм предизвикателството и искат да играят за отбора. Тимът все още не е в окончателен състав, липсват няколко играчи. Но ще започнем участието си в шампионата с играчите, които имаме. Футболът е екипна игра. Това е игра, която се прави от много играчи и всички те трябва да мислят по един и същи начин. Това изисква време. Нашият отбор ще бъде с много нови играчи и със сигурност времето ще ни помогне. Духът и саможертвите ще бъдат много важни за отбора. Това, което искам от моите играчи е да преодолеят трудностите, които имат по отношение на физическото си състояние. Но имаме и предимства и ще създадем отборен дух. Ако играем мислейки това, никога няма да сме подложени на риск.“ – каза Фулвио Пеа по време на пресконференцията. „Има още играчи, които трябва да се присъединят, поне трима или четирима. Те няма да дойдат в началото на шампионата, ще се присъединят по-късно. Сега започвам шампионата с тези играчи. Предпочитам да подбираме играчите, вместо да вземем играчи, които да допълват отбора. Утрешният приятелски мач за нас е като тренировка, защото ще ни помогне да развием тактическата кондиция, ще изведем на терена шестнадесет играчи, които ще вземат участие в шампионата. Сред тях има такива, които ще бъдат във втория отбор на Хебър и такива, които са на пробен период. В началото за нас стадионът ще е терен за изкачване, ще ни трябва време за да го отъпчем и направим равен. От нас зависи стадионът да ни бъде равен. Това зависи от нашата воля и желание да работим. И ще направим всичко, за да направим стадиона равен.“

„Искам да благодаря на Фулвио, че ме прие в щаба си, на президента и кмета на града, че ме поканиха за участие в този проект. Идвам с голямо желание, с амбиция да свършим работа, която да зарадва цялата футболна общественост в града. Първенството започва след една седмица, закъсняхме с подготовката, но Фулвио е прав за това, че трябва да компенсираме с желание. Целият отбор не е на едно и също физическо ниво, има играчи, които се присъединиха буквално преди дни, а някои от тях не са водили интензивна подготовка в последните месеци, ще трябва да подобряваме кондиционно състоянието на целия отбор и ще ни е необходимо време. Естествено, ние нямаме такова, затова ще трябва по най-бързия начин играчите да се опитат да превъзмогнот тези трудности, а нашата работа като щаб е  да направим така, че те да бъдат на най-високото си ниво за първа среща. Има добро разбирателство между състезателите. Имаме много добри характери в отбора и това ще помогне за сплотяването на българските и чуждестранните състезатели.“ – заяви помощник наставникът Владимир Манчев.

Старши треньорът Фулвио Пеа и неговият помощник Владимир Манчев намериха време и за разговор с бившия футболист на Хебър – Никола Райчев, който в момента обгрижва терена на стадиона.

Фулвио Пеа започва работа като треньор в школата на Фанфула Италия от 1989 до 1995. От 1995 до 1998 работи в школата на Алчоне Италия. През 1998 започва работа в школата на Интер Милано Италия, като там се запознава с Луиджи Симони като това се оказва много важно за работата му. През сезон 2000/01 работи в школата на Равена Италия.
В периода декември 2001 до май 2002 е помощник треньор на Луиджи Симони в ЦСКА, а паралелно с това е и шеф на школата на червения гранд, като в няколко мача Симони го оставя да ръководи първия тим на ЦСКА под своята опека. Работи като помощник треньор отново с Луиджи Симони и в отборите на Анкона Италия през сезон 2002/03, на Наполи Италия през сезо 2003/04 и на Сиена Италия през сезон 2004/05. През септември 2005 Луиджи Симони става технически директор в Лукезе Италия и назначава своя бивш помощник за старши треньор на тима до 2007.
През юни 2007 става старши треньор на младежкия отбор на Сампдория Италия като печели титла на Италия за сезон 2007/08, купа на Италия за сезон 2007/08 и суперкупа на Италия за 2008 с отбора. През лятото на 2009 поема младежкия отбор на Интер Милано Италия като печели Шампионската лига до 18 години през 2009/10 и турнира във Виареджо през 2011. През юни 2011 застава на кормилото на Сасуоло Италия като остава на трето място в Серия Б и губи плейофа за влизане в Серия А.
През юни 2012 поема Падова Италия до юли 2013. От ноември 2013 до февруари 2014 е начело на Юве Стабиа Италия. От юни 2014 до юни 2015 е начело на Монца Италия като спасява тима от изпадане, въпреки финансовите проблеми на тима и липсата на заплати. От юни 2015 до януари 2016 е начело на Кремонезе Италия, а от юли 2016 до април 2018 е на кормилото на Про Пиаченца Италия. През 2018 е отговорник за ДЮШ на Ливорно Италия, а от юли 2019 до 29 март 2021 е на същия пост в Дзянсу Сунин Китай. От 18 април 2021 е старши треньор на Нандзин Сити Китай, където остава до 7 март 2022.
На 13 юни 2022 подписа като старши треньор на Хебър Пазарджик.