От днес началникът на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението” в гр.Панагюрище главен инспектор Симеон Симеонов е вече пенсионер. След близо 36 години в редиците на вътрешното министерство, от които 24 като началник на панагюрската противопожарна служба той напуска редиците на пожарната.

Вчера, на своя 60-и рожден ден, който беше и последен работен ден за него той получи стотици поздрави от колеги и приятели. За безукорната си служба, за постигнатите високи резултати в професионалната си дейност бе награден с Почетен знак на МВР 3-та степен, който е едно от най-високите отличия във ведомството. Наградата му бе връчена на тържествена церемония в Панагюрище от директора на РДПБЗН-Пазарджик комисар Ангел Ангелов.

Ръководството на РДПБЗН-Пазарджик пожелава на главен инспектор Симеонов крепко здраве и дълголетие, живот изпълнен с безценни мигове, късмет и успехи във всяко начинание. Той заяви развълнуван, че въпреки напускането на системата на МВР сърцето му остава в пожарната.

 

 

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик