Една от най-големите легенди на пазарджишкия „Хебър” Кирил Василев и прекрасната му съпруга Ваня кумуваха на редактора в екипа на спортната редакция на „Труд” Христина Колева, която вече е госпожа Йорданова след сключването на граждански брак със съпруга си Стоян. Щастливото събитие се проведе в Созопол, а датата, на която бе сключен бракът – 07.08, не е случайна, тъй като 7-цата е съвършено число на сътворението според християнската традиция, а 8 е символ на вечност и естествено – на фенската обич на булката към идола й Христо Стоичков, съобщи вестник „Труд“.

„Избрах си семейство Василеви за духовни наставници на брака ни, защото виждам все по-малко сплотени и щастливи семейства, а те са пример как се обича в едни не много лесни времена. Щастливи сме, че са наши кумове. Знаем си урока – пред кум вода се не гази!”, сподели булката.

От своя страна кумът произнесе реч, както той може, и откри веселата част на празника.

Кирил Василев е голмайстор номер едно на „Хебър” в „А” група за всички времена с 13 попадения при първото влизане на пазарджиклии в елита, а дори и на сватбата темата футбол беше актуална, тъй като кумoве и младоженци споделят общи фенски пристрастия към „Хебър”, Барселона, където живеят сем. Василеви, и Камата и крайно различни за българските грандове ЦСКА и Левски.

Младото семейство благодари на всички гости за уважението и страхотния празник.