1. Бизнес.

Вие или не можете да си намерите работа, или сте останали на работа, която не ви харесва да се боите от понеделник и да живеете през почивните дни. Не можете да живеете свободно и да правите нещата, които искате, защото нямате достатъчно пари, енергия или време. Чувстваш се като роб на рутината си.

2. Здраве.

Живееш заседнал живот. Не се упражнявате редовно, диетата ви се обработва предимно, бързо хранене, ядете по неподходящо време. Не сте доволни от формата на тялото си. Чувствате се апатични, уплашени и тревожни, след като се събудите, липсва виталност, яснота, енергия.

3. Връзки.

Чувствате се самотни. Липсват дълбоки и смислени отношения с хората. Вие жадувате за този човек, с когото ще се свържете дълбоко, но не можете да го намерите никъде. Не можеш да намериш своята сродна душа. Вие привличате погрешни хора в живота си, влизате в неправилни взаимоотношения.

4. Щастие.

Чувствате се дълбоко нещастни. Без значение дали нещата вървят гладко, ако всичко изглежда добре на повърхностното ниво, вие се чувствате нещастни вътре. Чувствате се тъжни, безцелни, не можете да намерите смисъл. Чувствате се сякаш нищо не струва нищо. Чувствате се изгубени и объркани.

Изходът отново е в самите нас. Напишете на един лист всичко, което ви тревожи. Помислете си, какво се повтаря непрекъснато в живота ви, това най-вероятно е и мястото, където се къса нишката между вашите желания и реалността. Опитайте се следващия път да направите нещата в тази област по нов начин.