За десета година EVN България кани студенти за своята стажантска програма „Младежи с бъдеще“

т официалния си старт през лятото на 2006 г. досега програмата „Младежи с бъдеще“ се радва на траен успех и все по-силен интерес: общо над 2900 студенти са заявили своя интерес към програмата и над 290 стажанти за взели участие в нея

За десета поредна година ЕVN България ще проведе своята лятна стажантска програма „Младежи с бъдеще“, която дава възможност на талантливи младежи да придобият реален практически опит в дружеството. Желаещите да участват в програмата могат да кандидатстват по определени позиции, в съответствие с техния интерес и предпочитания. Програмата е с продължителност три месеца: юли, август и септември 2015 г. В зависимост от обявените позиции местата на провеждане на стажовете включват централни отдели на EVN България в Пловдив и клиентски центрове на компанията в Югоизточна България.

И тази година стажантите ще имат възможност да работят по реални и значими проекти, подкрепяни от опитни и квалифицирани специалисти. След края на стажа най-успешно представилите се ще имат шанс да получат предложение за по-дългосрочен ангажимент в дружеството или покана за посещение на централата на EVN в Австрия.

Информация за конкретните стажантски позиции е публикувана на интернет страницата на ЕVN България www.evn.bg  в меню „Кариери” на следния линк: http://www.evn.bg/Karieri/mladezhi_s_badeshte.aspx. Документи за кандидатстване се приемат до 15 април 2015 г. на електронен адрес: internship@evn.bg.