Найден Шопов е новият областен председател на ГЕРБ – Пазарджик. Това стана ясно днес след визитата в областния град на зам.председателят на партията Цветан Цветанов и организационният секретар Цветомир Паунов.

По време на срещата бяха обявени имената на общинските ръководители, членове на общински ръководства от Област Пазарджик и новия областен координатор Найден Тодоров Шопов.

„Имате привилегия да бъдете вече дванайсет общини в област Пазарджик, това означава повече победи и повече кметове от ГЕРБ. Призовавам ви към по-голяма активност, мобилизирайте всеки ваш познат или приятел в Сърница, за да имаме победа на балотажа в неделя“, призова Цветан Цветанов. Като програма минимум за местните избори през есента, той постави победата в най-малко 100 общини и над 1601 общински съветници.

Новият областен координатор на ГЕРБ в Пазарджик Найден Шопов е икономист по образование, магистър от УНСС със специалност “Прогнозиране и планиране“, настоящ общински съветник с успешен собствен бизнес, носител на приза „Предприемач на 2014 година“ от Сдружението на предприемачите в Пазарджик.

P1030772 P1030767 P1030765