„По отношение на убийството на Татяна Стоянова в Пазарджик има установени лица, които имат съпричастност към престъплението, които имат финансов и икономически интерес“, заяви министърът на вътрешните работи Румяна Бъчварова в парламента отговор на въпрос, свързан със справянето с криминалната обстановка.Работата по разследване на убийството е под контрола на Главна дирекция регионална полиция и софийска регионална прокуратура, съобщи Блиц.

„По случая с убийството на Димитър Стоянов пред хотел в Пловдив са иззети веществени доказателства и са назначени експертизи“, каза тя. Бъчварова уточни, че в деня на убийството има сигнал за палеж на автомобил, с който се посочва, че е избягал убиеца.

„Има образувано досъдебно производство и работата продължава по 3 версии“, каза тя. По думите й по отношение на убийството на Борис Борисов до село Казичане са разпитани свидетели и са проведени следствени дейности. „Личните ми впечатления са, че много активно се работи по тези случаи“, посочи още министър Румяна Бъчварова.