Народният представител от БСП – Димитър Димитров и общинските съветници на столетницата организират серия от приемни дни, които стартират утре. От 16 до 17.30 ч., Димитров с общинските съветници Йордан Димитров и Маргарита Иванова ще очакват съпартийци и симпатизанти с питания в Общинския съвет на червените в Пазарджик.

На 20 април, също понеделник от 16 до 17.30 ч., на същото място същият екип ще посреща желаещите да споделят проблемите си с депутата и общинските съветници Йордан Димитров и Маргарита Иванова.

В първия понеделник на май – 4 май, на разположение на гражданите ще бъдат общинските съветници Илко Савов и Атанас Павлов, които ще „дежурят” и в следващия понеделник – 18 май, от 16 до 17.30 ч.

През юни приемният екип ще бъде в състав Димитър Димитров, Румен Петков и Таня Благова. Първата среща за месеца е на осми юни, а втората на 22 – ри юни, от 16 до 17.30 ч., с общинските съветници Румен Петков и Надя Клисурска.

На 6-ти юли приемната ще бъде от 16 до 17.30 ч., с общинския съветник Таня Благова и Надя Клисурска, както и депутатът Димитър Димитров.