Шефът на КАТ – Тодор Тодоров, министър Лиляна Павлова, шефът на АПИ – Лазар Лазаров, областният управител Трендафил Величков и премиерът Бойко Борисов прерязаха лентата на отвореният за употреба днес мост над р. Луда Яна. Най-дългата лента влезе в джоба на Борисов, а бе напъхана там от бързата ръка на министър Павлова. Не ми я бутай, Лиле, че пак ще ги дразним – бе вежливият отговор на Борисов.

DSCF2039 DSCF2043

Всики официални лица, сред които и кметът на Пазарджик – Тодор Попов пристигнаха откъм Пазарджик, а премиерът се появи от посока Мало Конаре.

DSCF2002

DSCF2004

Оказа се, че той е посетил събора на селото, който също е днес и там вече са го информирали, че децата на селото закъсняват за училище, заради обходния маршрут през Огняново. Ето, вече имате мост и можете да си минавате по него и без да има закъснения, бе краткият коментар на Борисов. Преди процедурата по откриването имаше тържествен водосвет. Активисти на ГЕРБ от цялата област бяха пристигнали, защото искаха лично да се докоснат до Бойко Борисов.

DSCF2044

След процедурата по откриването, той се снима с фенки и даде няколко бързи отговора на журналистически въпроси. Пошегува се, че кметовете трябва да се запасят с устройства за отстрелване на дронове, след което заяви, че в Пазарджик ГЕРБ ще има своя кандидатура. Поне засега се говори, е това ще бъде Найден Шопов, но Борисов не посочи име. По отношение на Попов той заяви, че е разочарован и кметът на Пазарджик трябва да направи всичко възможно, за да очисти името си.

DSCF2011

09boyko