Брациговката Мариета Неновска майстори еротични торти по поръчка. Майсторката на сладкиши започнала с торти за детски рождени дни, като върху блатовете умело поставяла изработените от нея фигурки на различни герои от анимета или според желанието на родителите. не малко са и тортите, върху които има емблеми на големите чуждестранни и наши футболни отбори.

По-късно обаче започнала да сбъдва и еротичните фантазии на своите клиенти. Така върху тортите започнали да се мъдрят полуголи русалки или откровени сцени с червена точка. Сладкарката работи само по поръчка, а това, което се очаква от нея обикновено трябва да носи шеговит подтекст. така например приятели решили да изненадат рожденик, като му поръчали торта с три мацки в легло върху нея. Други пък пожелали върху тортата да присъства и самия рожденик, заедно с харем от девойки.

Явно няма спирка за човешкото въображение, коментират приятелите на Мариета в социалните мрежи, като искрено се разват на постиженията и. В повечето постове се коментират и вкусовите качества на тортите, които най-общо казано можем да категоризираме като „незабравими“.

17torta-ko 17torti2 17torti3 17torti4