Випуск 2015 г. в Пазарджик наброява над 2000 души, сочат справките на Регионалния инспекторат по образованието. От 23 май насам всеки ден е бал. Кои са най-личните абитуриентки обаче? Отговор на този въпрос дава фейсбук, където всички показват тоалети и прически, придружени от усмивки.

Шефът на НАП – Пазарджик Петко Петков придружи дъщеря си Ема до елитно пловдивско заведение, където се състоя абитуриентската вечер на девойката. Тя завърши тамошна езикова гимназия.

25petko3

Ексдепутатът от БСП – Костадин Кобаков пък се радва за внучката си Мими. Нейният бал беше снощи.

26diado koce

Несъмнено класа и красота лъхат от най-малката щерка на депутатката Бойка Маринска от Реформаторски блок, която също е абитуриентка. Киара завърши ЕГ“Б.Брехт“ в Пазарджик.26kiara

За разлика от други градове пазарджишките абитуриенти са изключително стилни, показа репортерската ни проверка. Тази година преобладават пастелните и тъмните тонове в тоалетите на момичетата, като повечето от тях са с орнаменти от дантела. Момчетата също са заложили на черното и тъмно синьото.

26balove-zlatkoЕкзотика в настроението на балуващите внесе роклята на млада дама, която наподобяваше пламъци. Издайникът фейсбук докладва, че това е Лидия Дойкина.

26roklia

За това, че възможностите на Панагюрище са далеч над нашите говорят дрехите на техните абитуриенти. Те са произведени от световни дизайнери, а Ферарита-та са също нещо обичайно за деня на бала.

Още за това, четете на nostop.bg