Предстои провеждането на състезание по колоездене за юноши старша възраст на територията на Област-Пазарджик. В тази връзка екипи на сектор „Пътна полиция” предприема мерки за осигуряване на пътната безопасност и номралното протичане на надпреварата.

Временна организация на движението по маршрутите на състезанието: на 20 юни и 27 юни /събота/ и  от 18.00 до 20.00ч. временно ще бъде затворен за движение пътя между селата Черногорово /пътя за Тополи дол/ и пътя за Овчеполци. Трасето е с ниска натовареност за това ще бъде затворено изцяло по време на етапите. На 21 и 28 юни /неделя/ от 09.00 до 14.00ч. състезанието ще се провежда на трасето от разклона за село Алеко Константиново – село Радилово – кръстовище за Брацигово – кръстовище на пътя между Брацигово и село Капитан Димитриево. Пътят няма да бъде затварян, а временно ще се наложи ограничение на движението докато преминават състезателите.

Апелираме към всички водачи да спазват стриктно указанията на пътните полицаи, които обезпечават провеждането на състезанието.