Тодор Попов подаде ръка на „Хебър 1918“

Тодор Попов подаде ръка на „Хебър 1918“

Приветствам инициативата за възраждане на футболната слава на град Пазарджик, подета от сдружението “Хебър 1918″. Заявих мнението си преди известно време и държа на него – готов съм на диалог с всекиго, който иска да помага за развитието на професионалния футбол в града, заяви кметът на Пазарджик – Тодор Попов. Очаквам Сдружението да представи един добре разчетен проект и инвестиционен план, по който да обсъдим ангажиментите на Общината.

Нямам съмнения, че това е начинът да възродим българския футбол и на национално, и на регионално равнище. Реализирането на младежки и юношески програми за развитието на който и да е спорт е един от начините да възвърнем отново духа си на победители, от който българите имаме нужда. Твърдо съм убеден, че това е верният път футболът в Пазарджик да бъде на нивото, което заслужава, каза Попов.

Александър Тунчев, Веселин и Йордан Миневи са добър пример за нашите деца и няма по-свята цел от тази да работим за това да възпитаме и следващите идоли, и да се гордеем, че са пазарджиклии.

 

3 Коментара

  1. Аватар
    Емил юни 22, 2015

    Очакваше се, защото първоначално идеята за възстановяване на отбора и ДЮШ беше именно на Тодор Попов.

  2. Аватар
    Димо юни 22, 2015

    Важното е, че кметът подкрепя начинанието! В Пазарджик започнаха да се случват интересни прояви, или с подкрепата или по идея на Тодор Попов.

  3. Аватар
    Марина юни 22, 2015

    Не съм се съмнявала в кмета ни, дано успеят и децата ни да имат още една причина да останат в града!

Остави отговор