Въпроси и препоръки заваляха към профила на кмета на Пазарджик – Тодор Попов, след като той публикува на сайта си видео от кв. „Младост“, където до броени дни ще приключи ремонта на общинския парк в сърцето на квартала. „Следващите места, предвидени за ремонт, са „Моста на Лютата“, „Болнична“ и „Марица“. Считам, че е важно да полагаме усилия да поддържаме както централните части на града, така и крайните квартали и ще продължим работата си в тази насока“. – заяви градоначалникът. Лавина от препоръки последва буквално минути след публикуването на материала. Ето част от тях:

Димитър Попов-Попето Господин Попов, да измислим нещо и за централните градинки и площадки зад Алианц и Космото smile emoticon Браво за свършената работа-оценката ви ще напишем след няколко месеца и не само според мен тя ще е отлична!

Lati Spasova Чудесно!
А нещо за пешеходната зона от Виделина към Острова (при стола на Гарнизона)? Всички павета са разбити, има много неравности и при по-силен дъжд става море, има огромни локви и понякога едва излизаме от домовете си! …
Благодаря!

Иван Кайнаров Г-н Попов , моля Ви само да обърнете внимание, че при така поставеното ново осветление на кв. Младост от страната на улица Пирдоп 2 ( до Езиковата гимназия) парко местата пред входовете на блокове остават не добре осветени , а това според мен ще бъде предпоставка за кражби и разбиване на автомобилите! Благодаря Ви предварително за разбирането и очаквам Вашето съдействие за решаването на този проблем!

Румен Надето Васко Павлови Всичко много добре,но помислете да се възстановят заводите и инвеститорите в града ни.Страда града от това че населението му не работи в него.Дайте превес на трудовата заетост.Дано града ни се гордее с 100 процентна заетост и никаква безработица. Позволете на жителите да се гордеят че работят и живеят в един по-добър град,нашият град Пазарджик.

Desislava Stoicova Господин Кмете, помислете и нещо по въпроса за улицата при Болница „Здраве“ /от страната на ОДЗ „Снежанка“/. От там минават почти всички деца, които ходят на градина, и е крайно неприятно да се гази в локви и кал.

Александра Сухарева Много хубаво! Не е лошо да се обърне внимание на рушаштата се сграда на кукления театър и градинките около нея.

Angel Yurukov Най-накрая ще дойде време и ул.“Марица“ да се оправи надявам се не само градинката и тротоара но и да се асвалтира, че е като решето от кръпки.

Ivelina Minkova Г-н Кмете! Измежду блоковете на Хан Кубрат, как може да позволите Тайгър мес да готви, та този дим, който влиза в домовете на всички ни е вреден. Прозорците ни стават мазни, а всички малки деца това ли трябва да дишат. Вместо това детски кът не можеше ли да се направи. Там няма такъв, освен една пързалка скрита зад сергия за плодове. Моля обърнете внимание!

костадинка хамалска Мога ли да попитам кога ще се извърши ремонт на ул.Тинтява която също се намира в квартал Запад и по нея минава градски автобус 10?Защо само тук не се извършиха никакви действия?Нли и тук живеят хора и се водим,че живеем в кв.Запад. Ще се радвам, ако ми се отговори на въпросите.

Абсолютно всеки един от зададените въпроси ще получи своя отговор, казаха от общинска администрация. По сигналите ще бъде извършена проверка, а част от вашите идеи ще влязат в предизборната програма на Тодор Попов.

Благодаря на пазарджиклии за активната им гражданска позиция. Убеден съм, че ни чака още много работа, но с моя екип сме решени да работим в посока на улесняване и мотивиране на гражданите при подаване на сигнали за благоустройството на града ни. За по-лесно приемане на вашите запитвания, сигнали и препоръки, използвайте официалната форма на моя уебсайт www.todorpopov.bg или info@todorpopov.bg. Убеден съм, че заедно ще спомогнем за изграждането на един по-уреден и по-изправен български град, отговори самият Тодор Попов на съгражданите ни.