03polis2

116 служители от структурните звена на Областната дирекция на МВР в Пазарджик са отличени по случай празника на Министерството на вътрешните работи – пети юли. Това стана ясно днес на тържествено съвещание в заседателната зала на ОДМВР-Пазарджик. На него присъстваха директорът на дирекцията старши комисар Йордан Рогачев, неговият заместник комисар Иван Васев, ръководни служители от всички звена в региона. Самият областен директор също е отличен с награда „писмена похвала” от главния секретар на вътрешното министерство главен комисар Георги Костов, съобщи говорителят на ОД МВР – Мирослав Стоянов.

За своя професионализъм и постигнатите високи резултати в ежедневната си дейност министърът на вътрешните работи г-жа Румяна Бъчварова е наградила с едни от най-високите отличия в МВР „Почетен знак на МВР ІІІ-степен” комисар Иван Дончев – началник на отдел „Охранителна полиция” в ОДМВР и главен инспектор Стефан Божилов – началник на Районно управление гр.Септември.

03polis1

Министър Бъчварова е отличила с „писмена похвала” и инспектор Александър Семерджиев от РУ-Велинград.

По случай професионалния празник със своя заповед главният секретар на МВР главен комисар Георги Костов е наградил служителите:

  • главен инспектор Васко Тилев – началник на РУ-Пещера
  • старши инспектор Стоян Дринов – началник на участъка в Ракитово
  • старши инспектор Матей Тодореев – началник на участъка в Стрелча
  • инспекторите Христо Георгиев и Иван Шикиров от сектор «Криминална полиция» при РУ-Пазарджик

Старши комисар Йордан Рогачев е наградил общо 107 служители за добрата им и съвестна работа. Накрая на срещата ръководството на дирекцията пожела на всички здраве, повече постижения и успехи в служебната дейност в името на сигурността и спокойствието на гражданите.