На 5 юли 2015 г. в София се състоя сватбената церемония по сключване на граждански брак на г-ца Велислава Лъчезарова Цоцоркова и г-н Атанас Костадинов Калчев. В присъствието на своите родители, близки и приятели те си казаха заветно „Да“, съобщи днес pia-news. com.
Вместо цветя от гостите, по време на сватбеното тържество младоженците събраха 3000 лв., които ще предадат за свой благотворителен проект в Център за настаняване от семеен тип на деца и младежи в Панагюрище.
Г-ца Велислава Цоцоркова е родена в Панагюрище. Завършила е средното си образование в Немската езикова гимназия „Бертолт Брехт“- Пазарджик, а след това право в Юридическия факултет на Софийски университет „Св. Климент Охридски“, специализирала е международно търговско и корпоративно право в Лондон. Сега е член на Софийската адвокатска колегия и работи като адвокат.
Г-н Атанас Калчев е роден в гр. София, където завършва Испанската езикова гимназия, а след това и финанси в Бат, Англия. Понастоящем работи във фирма за информационни технологии в София.