Мачът на ЦСКА в неделя срещу Чепинец (Велинград) ще започне с минута мълчание, а футболистите ще излязат с траурни ленти в памет на починалият вчера бивш играч на столичани от 80-те години Динко Димитров. Междувременно днес стартира продажбата на билети за въпросната среща, която е от 3-тия кръг на югозападната „В“ група и ще се играе на стадион „Българска армия“, от 18 часа. Пропуски се продават във фен магазина на „Армията“.
Цените са както следва: – Сектор А – 10 лв; – Сектор В – 7 лв; – Сектор Г – 5 лв; – Сектор Гости – 5 лв; – ВИП ложа – 70 лв (пропуските за ВИП ложа се закупуват само от сградата на Администрацията). В деня на мача касите ще отворят в 14 ч. За мача на Чепинец в София община Велинград организира безплатен транспорт. Феновете могат да се запишат за организираното посещение на срещата при техническия секретар на кмета на Община Велинград.
Тръгването за мача ще бъде на 23 август, неделя, от 15:00 ч. от сборния пункт – до старата административна сграда на Община Велинград. Чепинец ще има тежката задача да се изправи срещу „армейците“, които в момента оглавяват класирането след 2 победи. Велинградският тим също е с 2 успеха от началото на първенството, но заради головата разлика дели третото място с още два отбора.