Огромна трагедия отложи утрешния мач между Рилски спортист(Самоков) и Чико(Бяга) от 3-тия кръг на „В” ЮФГ. Тази вечер малко след 18 часа при автомобилна катастрофа е загинал футболистът и играещ спонсор на бяжани Георги Михайлов – Бунара.

Всички в отбора на Чико са шокирани от лошата вест. Инцидентът е станал по пътя между селата Исперихово и Ново село. В аудито на Георги Михайлов са били още неговият баща, който е с фрактура на ръката и още двама играчи на Чико, които са с по-леки наранявания. Според предварителната информация колата се е преобърнала на един от завоите. Георги Михайлов е бил без предпазен колан и е загинал на място.

Останалите пътници в лекият автомобил са откарани в пловдивска болница. За трагедията вече е уведомен ЗС на БФС, който е отложил утрешния мач на Чико в Самоков. Нелепата смърт на едва 35 годишния Георги Михайлов поставя и сериозни въпросителни пред бъдещето на ФК Чико. Знаеше се, че именно той е основния организатор на този отбор, душата и сърцето, истинският мотор, без който клубът от Бяга няма как да бъде същият.