02saraya3

Броени часове остават до началото на историческия мач за ФК Сарая срещу столичният колос ЦСКА. Днес от 17 часа на стадион „Георги Бенковски” в Пазарджик двата тима ще се срещнат в зонален ½ полуфинал(респ. 1/64 финал) в турнира за националната купа.

Срещата ще се играе по правилата за пряка елиминация в един мач. Регламентът предвижда при равенство в редовното време, победителят да бъде излъчен след директно изпълнение на дузпи. Вчера сарайци проведоха тактическо занимание от 18,30 часа на клубния си стадион, след което треньорът Николай Минчев определи група от 18 човека за мача на сезона, а защо не и на десетилетието за неговия тим.

Съперникът от София пък се отказа да прави лагер преди мача в Пазарджик и ще пътува в деня на срещата. От ръководството на домакините съобщиха, че продажбата на билети върви според предварителните очаквания.

Мобилната каса ще работи днес от 10 до 16 часа пред Часовника в центъра на Пазарджик, а на стадиона пропуски за срещата ще се продават на още 3 каси през деня. Мачът Сарая – ЦСКА освен на живо на стадион „Бенковски” може да следите онлайн по Дарик радио и по платения тв канал Диема Екстра.