75 000 лв. делят двадесет годишната Диана Поибренска от пълното изцеление, което ще и позволи да продължи нормално живота си. Парите трябва да се съберат спешно, защото и предстои поредно вливане в Турция на седми октомври.

Ето какво разказва младото момиче за своята съдба: „Преди 5 години бях диагностицирана със  злокачествен меланом в областта на главата или иначе казано рак на кожата. В този ден започна моята борба за нормален живот. Претърпях две операции в България и една в Турция, както и лечение с химиотерапия, което продължава и в момента.

Състоянието ми се подобрява и силно се надявам, лечението да е към своя край, но към момента се нужда от още 3 вливания, които се извършват в болница ACIBADEM в Турция. Разходите за  едно вливане възлизат на 25 000 лева.  Цялата сума, която трябва да събера до 7 октомври  2015 година е 75 000 лева, а тя  не е по силите на мен и моето семейство.

Ще ви бъда безкрайно благодарна, ако можете да ме подкрепите финансово в името на живота и за това, че всеки от нас заслужава да изпита радостта му.“

Сметка в Райфайзен БАНК

IBAN: BG34RZBB91551004908111
Титуляр на сметката: Диана Стефанова Поибренска

Можете да изпратите и кратко съобщение, Диана има DМS номер – DMS DIDI 17777

Ти, можеш да помогнеш, скъпи читателю. Помисли си, трудно ли е да отделиш левче от дневните си разходи. Ако можеш да си го позволиш, то, моля те, направи го. Зная, че имаш добро сърце.