Кандидатът за кмет на ГЕРБ в община Пазарджик Найден Шопов награди призьорите от конкурса на  ЖГЕРБ за най-красива лятна градина.

От 1 до 10 септември  ЖГЕРБ Пазарджик проведе фотоконкурса „Моята красива градина“. Инициативата бе посветена  на световния ден на градинаря, 1 август. Поради големият интерес срокът за участие бе удължен с 10 дни. Днес областният координатор на ГЕРБ и кандидат за кмет на Пазарджик връчи наградите на победителките.

Това са Вера Кацарова от село Бошуля, община Септември с 439 гласа дадени за нейната градина във фейсбук. Тя получи градинска люлка. На второ място се нареди Иванка Георгиева от пазарджишкото село Мокрище с 335 „харесвания“ и награда хамак. На трето място с 215 гласа е Марияна Павлова от най-голямото село в община Пазарджик-Мало Конаре. Тя си тръгна от офиса на ГЕРБ с атрактивна соларна лампа.

„Целта ни бе да възнаградим ентусиазма на тези, които обичат природата и полагат грижи, за да създадат красота и уют в заобикалящата ни среда“, коментира общинския ръководител на ГЕРБ Пазарджик Гинче Караминова.  Конкурсът бе за любители градинари! Участието в него бе чрез снимки на страницата на ЖГЕРБ Пазарджик  във фейсбук.

16gradina-ivanka 16gradina-vera 16gradina-yordanka

16gradina3 16gradina4 16gradina5 16gradina6 16gradina7 16gradina8