izbori1пс215

Кандидатът за кмет на община Пещера от БСП – Йордан Младенов и колегите му от листата за общински съветници в града, откриха днес своя предизборен щаб.

Т ой се намира на централната градска  улица, срещу кафене „Венера“. Преди това  всички      заедно присъстваха на тържествен  молебен в  местния храм „Света  Богородица“.

26bsp-pe

Предизборният ни клуб ще бъде отворен всеки ден, за да може всички граждани да споделят с нас своите идеи за развитието на община Пещера, защото за мен хората и идеите са важни, посочи Йордан Младенов. „Всички ние искаме прости неща в нашата община – да живеем в благоустроени места, да имаме хубави спортни  площадки, да имаме добра бизнес среда, да има работа за всички нас. Затова моята програма е ориентирана в благоустрояване, развитие на спорта и туризма и открито управление.”, каза Младенов.

26bsp-pest

 

Пред присъстващите на откриването той набеляза и конкретни мерки, които е заложил в програмата си. В благоустройствен план се предвижда саниране на публични и жилищни сгради и реконструкция и асфалтиране на улици в града и селата. В подкрепа на спорта в общината ще бъдат модернизирани  градския стадион и спортна площадка „Кавказ” и ще бъдат изградени нови спортни площадки – комбинирани игрища за мини футбол, волейбол, баскетбол и хандбал и за стрийт фитнес. В програмата на Йордан Младенов се акцентира и на развитието на туризма в община Пещера. Предвижда се създаването на общинско туристическо предприятие, в което да бъдат обединени популярните туристически обекти. Предприятието ще съдейства за опазването и рекламата им, което ще привлече повече туристи. Йордан Младенов подчерта, че държи на откритото управление и смята да го реализира чрез сформиране на Обществен съвет, в който кмет и граждани от различни професии заедно ще обсъждат и ще решават какво ще се случи в община Пещера. „Това можем да го постигнем всички заедно, с вашето доверие и вашата воля. Сигурен съм, защото в листата са знаещи и можещи хора, хора с опит и авторитет и млади хора с енергия. С възможността, която ни дадете на 25 октомври, можем да направим община Пещера просперираща и нека 7 е числото на победата!”, пожела Йордан Младенов. Оглеждайки другите кандидати не виждам човек, който по-добре да се справи в работата в общинската администрация  и да защитава интересите на гражданите на община Пещера от Йордан Младенов, категоричен бе Георги Петърнейчев, областен председател на БСП и председател на предизборния щаб. Познавайки тази материя аз съм убеден в това, което казвам и вярвам, че по време на кампанията той ще се отличи от другите кандидати със своята програма и хората ще се уверят, че това е най-достойният човек и най-добре ще се справи с проблемите и ще бъде следващият кмет, допълни Петърнейчев. Ще водим толерантна кампания, всички ние сме част от екипа на Йордан Младенов и го подрепяме безусловно, защото докато някои само говорят ,други действат, а той е човек на действията, а не на празните обещания, заяви кандидатът за общински съветник Гълъбина Карамитрева-Иванова.

 

26pest2