Четирима пострадаха при катастрофа тази нощ около 2 часа на пътя Якоруда-Юндола-Велинград. Всички пострадали са се движили в една кола, която е напуснала пътното платно и се е преобърнала. Автомобилът е катастрофирал в участъка между гр. Якоруда и разклона за с. Аврамово.
Трима от четиримата пострадали в момента са приети за лечение в болница. В болницата в Разлог е приет 23-годишният Юсуф Б., който е с контузия на долен крайник. Вторият пострадал, Хюсеин Ч., е с фрактура на раменна става и е хоспитализиран в болницата в Благоевград. И двамата младежи са от село Аврамово, община Якоруда. Третият пострадал е 16-годишният Исмаил В., който е с контузия на главата и комоцио е отказал хоспитализация.

Няма данни за четвъртия пострадал, възможно е той да е транспортиран за болницата във Велинград.

Властите не дават подробности за случая както и кой е шофирал колата, когато тя е катастрофирала, и дали водачът е употребил алкохол. По всяка вероятност, обаче, причина за катастрофата е несъобразена скорост. Там на места пътят е в ремонт и с много завои. Съвсем скоро участъкът бе покрит с нова асфалтова покривка.