izbori1пс215

Началото бе сложено с тържествен водосвет в църквата „Св. Йоан Предтеча“, на който присъстваха всички кандидати за кметове и общински съветници от ГЕРБ  в община Брацигово. Другата инициатива бе  засаждането на дръвчета по централната градска част и на стадиона „Христо Гюлеметов – Бонбона“.

30petko3

 

„Засаждането на дърво  е символ и на новото начало в управлението на Община Барацигово. По този съзидателен начин ще открием кампаниите за кметове и по селата Исперихово, Козарско, Бяга, Розово и Равногор‘, каза кандидатът за кмет на ГЕРБ Петко Петков. Пред своите съмишленици и симпатизанти той пое ангажимент за усърдна работа и  реализацията на реални политики в новия управленски мандат.

30petko

„Моята задача е достъпна община за хората и бизнеса и осигуряване на спокойна инвестиционна среда. Властта не е самоцел, а възможност за осъществяване на политически и управленски идеи. За това съм решен да се боря за доверието на хората от община Брацигово и да го получа на 25 октомври. Ще работя още Брацигово да се  превърне в място с реална перспектива за реализация на младите хора и достоен живот на възрастните.“, каза в заключение Петко Петков.