izbori1пс215

БСП иска да изведе всички, които искат промяна в България на предстоящите избори. Ако вие не гласувате ще спечелят купувачите на гласове, каза днес в Пазарджик председателят на партията Михаил Миков, който бе гост на концерта посветен на представянето на всички кандидат – кметове на партията в областта, както и кандидатите за общински съветници и кметове на населени места в община Пазарджик. Събитието събра в голямата зала на ДКТ „Константин Величков“ в областния град над петстотин привърженици на партията.

Смятам, че Стоян Парпулов и хората в неговата листа има волята да донесе необходимата промяна. Крайно време е реално да вземем участие в управлението, а не в опозицията. Това очакват да видят хората от нас, каза още Миков. Очакват ни много усилия до края на кампанията, но срещите с хората ще решат изхода и. Трябва много и индивидуална работа. на всеки трябва да се обясни, да се чуят неговите проблеми, да се намерят решенията за тях. Ако обединим енергията си ще успеем. Успех и победа на 25 – ти! – пожела Миков.

DSCF4091

Вечерта започна с изпълнение на химна на България, а веднага след това на сцената излезе Петя Боюклиева. Тя поздрави присъстващите с изпълнението на „Излел е Дельо хайдутин“, а след нея на сцената излезе кандидатката за общинска съветничка Надя Клисурска. Тя обяви имената на всички кандидат – кметове на общински центрове, които бяха аплодирани от публиката. След това думата бе преотстъпена на Илко Савов – втори в листата на БСП за общински съветници на Пазарджик.

08bsp

Кандидат – кметът на Сарая Гергана Стоева представи своите мотиви да се кандидатира, тя заяви, че желае да живее в много по-добре успроено като инфраструктура село, с много повече придобивки за подрастващите в него.

На сцената бе поканен кандидат – кметът за Пазарджик – Стоян Парпулов, той стартира експозето си с цитат на Джон Дън, написан като епитафия в романа на Хемингуей – „За кого бише камбаната“. Това, което отличава БСП от другите е червената нишка на грижа за хората. Искаме честни и почтени хора в общинския съвет, които да отстояват законноста и да ни гарантират, че нашите права няма да бъдат потъпквани. Искаме яснота по отношение на обществените поръчки, искаме предприемачите да могат да се ползват равноправно от търговете и конкурсите обявявани от общината, защото това са нашите пари и всички ние трябва да знаем, какво се случва с тях. Заедно можем и ще направим това, каза още Парпулов. Защото нашата камбана бие за промяна. Искаме хора на идеала, а не хора на интереса. И заради това ще победим!

Сетне на сцената бяха повикани всички кандидати за кметове и общински съветници присъстващи в залата, а след това започна и концертът на Петя Боюклиева, Красимира Иванова и Денислав Новев, които донесоха много настроение на публиката.

DSCF4082 DSCF4083