izbori1пс215

Кандидатът за кмет на община Стрелча Иван Евстатиев проведе предизборна среща с жители в градинката пред паметника на Ганчо Паткин. На срещата присъстваха и кандидати за общински съветници от БСП, Радикална левица и партия „Нова зора“.

Иван Евстатиев изложи на присъстващите своята предизборна платформа и възгледите си за бъдещото развитие на община Стрелча.

„Знам, че има и нерешени проблеми, но щом  аз съм запознат с тях ще намерим решение. Не може всичко да се свърши за толкова кратко време, цялата администрация е подложена на огромно натоварване.  Работи  се усилено по проекта за смяна на водопроводната мрежа на град Стрелча. Това е крайно необходимо,  тъй като тръбите са стари и много често има аварии. След това ще се асфалтират улиците. Ако сега сложим асфалт, при една авария веднага трябва да се копае. Освен това е необходимо финансиране. В една малка община като Стрелча  финансирането за благоустройствени мероприятия е предимно от европейските програми. По европейска програма именно тук, в тази градинка, в която се намираме беше извършена рехабилитация на зелените  площи. Знаете, преди това тук всичко тънеше в бурени“, каза Иван Евстатиев.

Той  сподели със своите съграждани намеренията си за привличане на инвеститори и откриване на нови работни места и ги призова да се включват в мероприятия  по почистване пред домовете им и кварталните градинки.

Мариана Няголова – председател на Общински съвет – Стрелча за мандат 2011-2015 г. – кандидат за общински съветник на община Стрелча от листата на БСП призова, присъстващите  да се огледат около себе си и да помислят за най-благоприятното бъдеще на община Стрелча.