izbori1пс215

Изключително съм амбициран това, което направихме в Община Лесичово през първия мандат, изпълнените на 100 % проекти, да го умножим по три през втория. Това заяви кандидатът за кмет на община Лесичово от ПП ГЕРБ инж. Серьожа Лазаров на среща с учителския колектив на ОУ“ Кочо Честименски“  в с. Динката.

Пред тях той представи най – важните приоритети от Програмата си за развитие на Общината за следващите 4г. , ако избирателите му гласуват своето доверие и бъда избран отново за кмет. Инж. Лазаров благодари на учителите  за признанието, че през изминалият мандат наистина е постигнато  много и обясни,  че през следващия Програмата за развитие е много по всеобхватна и амбициозна.

Самите преподаватели направиха своите предложения за с. Динката, които инж. Лазаров прие и те ще бъдат включени в приоритетите за развитие на селото. Ще се изгради детска площадка към целодневната детска градина на Динката. Незабавно ще се обезопаси улицата пред училището с изкуствени неравности тип „ легнал полицай“  и ще подменят деформираните  пътните знаци.

Ще бъде направен ремонт на покрива на бившия стол на училището, който ще се преобразува в игрална зала. Ще се ремонтира и автобусната спирка, която е останала без покрив. Нови допълнителни камери ще осигурят  пълен обхват в района на училището. В Програмата вече е заложено асфалтирането на улици в Динката, което бе прието от учителите с удовлетворение.