Най-често фирмени, скъпи и луксозни автомобили се настаняват на местата за инвалиди по паргингите на Пазарджик, това е изводът, който се налага от разглеждането на най-новата фейсбук група „Паркирал съм като идиот!“ Въпреки наличието на свободни паркоместа, собствениците на возилата предпочитат да демонстрират интерес към сините клетки, които са предназначени за хора в неравностойно положение. Вижте насъбраните засега снимки в групата и се присъединете, ако станете свидетели на подобни нарушения.

13kola1

Идеята на създателите на тази група е да накарт хората да бъдат малко по-внимателни и да преценяват, че независимо от своя социален статус трябва да се подчиняват на законите валидни за страната и всеки един от нас. Хубаво би било и от „Пътна полиция“ да обръщат внимание на заснетите нарушения, споделят авторите на идеята, иначе тази страница ще се превърне в дневник на безобразията, но какво от това?

Иначе мерцедесът отгоре е собственост на ексобщинския съветник и кандидат за новия Общински съвет – Лазар Попов, сигнализираха читатели на PZdnes.com. Няма да коментираме. Изводите си направете сами. И внимавайте къде паркирате, за да не се озовете в страницата „Паркирал съм като идиот!“

14kola-u4

13koli1 13koli2