izbori1пс215

Председателят на ДСБ – Радан Кънев пристигна днес в Пазарджик, заедно с членът на националното ръководство и кандидат – кмет на кв. „Централен“ в Пловдив – Пепа Деведжиева, за да окаже подкрепа на кандидат – кмета на Реформаторски блок в Пазарджик – адвокат Малина Консулова – Златева. Промяната за Пазарджик ще започне от нас, каза лидерът на парламентарната група на коалицията от десни партии.

Навсякъде по селата хората искат промяна, заяви и Малина Консулова – Златева, днес те се страхуват открито да заявят това, но в деня на изборите ще стане ясно, че те завинаги искат да скъсат с порочния модел, който демонстрира сегашното общинско ръководство. Ние сме новото, откритото и прозрачно ръководство за Пазарджик.

Радан Кънев припомни и това, че именно от щаба на сините в Пазарджик е тръгнал и досегашният кмет на града – Тодор Попов. Цялото изказване на Радан Кънев вижте и чуйте във видеото.

За адвокат Малина Консулова – Златева гласувайте с бюлетина №16, а също така и за листата, като изберете преференциалния номер на съответния кандидат. Ако подкрепяте Реформаторски блок, гласувайте с отговор „Да“ на референдума за електронното гласуване.

КП „РЕФОРМАТОРСКИ БЛОК“

1.Малина Георгиева Консулова – Златева
2.Анжела Костадинова Мизова
3.Мария Василева Георгиева
4.Николина Петрова Ангелова
5.Мариана Андреева Бойрикова
6.Николай Василев Василев
7.Петър Андреев Ангелов
8.Петко Енев Главчев
9.Руди Садков Синапов
10. Христо Петров Стефанов
11.Габриела Запрянова Попова
12.Атанас Иванов Гущеров
13.Тодор Иванов Георгиев
14.Филип Запринов Дончев
15.Стефан Ангелов Кузев