izbori1пс215

Десетки дами бяха приятно изненадани в следобеда на петъчния ден, когато млади мъже им подариха стрък цвете. От изненада до широка усмивка, бе палитрата на емоции предизвикани от ненадейния подарък. 

Акцията е част от кампанията на листата на общинските съветници от коалиция „Тодор Попов ЗА Пазарджик“ и единствената и цел бе да достави радост на минувачките. „Животът на никого не е лесен, но заради множеството си ангажименти забравяме, че естествена част от него е радостта. Тя не струва състояние, достатъчно е да покажеш един малък жест на внимание и мигновено получаваш наградата си“, разказа дама получила цвете вчера. „Знаете ли, че мъжът ми много редовно забравя да направи този жест на рождения ми ден, на годишнина от сватбата и сега напълно непознати ми подаравят цветя, почувствах се толкова специална“ – каза жената. 

17cvete1 17cvete2 17cvete317cvete5 17cvete6 17cvete7

Вярвам, че българските граждани се нуждаят от повече позитивизъм в ежедневието си. Няма сила на света, която да ме убеди, че чрез таене на омраза и провокиране на конфликти се стига далеч. Доверието се гради върху изпълнените обещания, а не сляпото противопоставяне на позиции и мнения.

Именно доверието, което срещам и подкрепата, с която ме зареждат моите избиратели, вдъхнови по-младите представители в нашия екип да подарят малко радост в деня на пазарджиклии и по-специално нежната част сред тях. Искрено се надявам да сме направили деня им малко по-красив, това пък написа на фейсбук страницата си кандидатът за кмет Тодор Попов.

30SUVETNICI