izbori1пс215

Уважаеми съграждани, имам удоволствието да ви поканя днес, от 18.00 ч. на площад „България“ в Пещера, където ще се състои закриването на предизборната ни кампания. Ще участва народната певица Росица Пейчева, съобщи кандидатът за кмет от БСП в Пещера – Йордан Младенов.

В една община не са важни само големите проекти, а са важни и ежедневните проблеми на хората. Защото се чувстват разочаровани от това, че гласуват за някого и после 4 години остават забравени. Нямат възможност отново да срещнат с този човек и да разговарят с него. Къса се връзката. Искам да променя това, каза Йордан Младенов.

Затова през целия месец не само слушах, но и си записвах всеки личен проблем, който ми беше поставен. За всяка разместена плочка. За всеки липсващ контейнер. За стопанската вода. За мен всяка споделена лична история е значима и е важно тя да намери своето решение. Затова първото нещо, което бих направил, ако бъда избран за кмет на община Пещера е, да си припомня всеки един от проблемите, които ми бяха поставени и записани и да подготвя неговото разрешаване, заяви кандидатът за кмет.

Тези неща и перспективите на общината през следващите четири години обсъдихме днес с колективите на предприятията „Гидо” и „Винпром Пещера”.