izbori1пс215

Кандидатите за общински съветници и кмет на Пазарджик закриха днес своята кампания в зала „Устрем“ на Младежкия дом. Това стана в присъствието на техни съмишленици, членове и симпатизанти.

Срещнахме се с много хора, чухме техните проблеми и сега съм напълно уверена, че трябваше да се кандидатирам, за да можем заедно с вас да сложим край на проблема „КОЙ“ и „проблема Тодор Попов“ – заяви кандидатът за кмет адвокат Малина Златева. Със сигурност трябва да се привлекат нови инвестиции за Пазарджик, със сигурност в града ни трябва да има млади хора, които не искат да го напускат, със сигурност трябва да се справим с всичко това заедно, каза още тя.

След това отново представи хората в своята листа за кандидат – общински съветници, които присъстваха в залата – Анжела Мизова, Мария Георгиева, Николина Ангелова, Марияна Бойрикова, Христо Стефанов, Руди Синапов, Петър Ангелов, Николай Василев и Атанас Гущеров.

След това думата взе кандидат – кметът на квартал „Централен“ в Пловдив – Пепа Деведжиева, която за втори път гостува в Пазарджик, след съвместната си визита с Радан Кънев миналата седмица.

Тя заяви: Тук имате моделът „КОЙ“ в лицето на досегашният кмет Тодор Попов, с който вие трябва да се справите. Надявам се, че паметта на пазарджиклии не е къса и те си спомнят всичко, което се случи тук през последните осем години. Тодор Попов спечели първия си мандат с подкрепата на десните партии и ГЕРБ, а днес те се явяват на избори със собствени кандидати, защото не са доволни от управлението му. Ние идваме, за да обединим хората в общото им желание да направят необходимата промяна, кажете им това и те ще ви повярват, защото ние го можем, каза още Пепа Деведжиева. Страхът е сковал града, но ако всички излезем пред урните в неделя, ще се разпадне статуквото, защото Общинският ви съвет се е превърнал в придатък на общината, в него няма дебат, приемат се решения, които са в ущърб на хората и не са в интерес на града, каза още пловдивчанката, която е и член на ръководството на СДС.

Очакванията на Реформаторите са да вземат поне шест места в бъдещия Общински съвет и по този начин да влияят върху общата атмосфера там.

Ние сме автентичното дясно, каза Мария Георгиева, кандидат за общински съветник. Не сме изневерили на синята идея от първия ден на демокрацията и вярваме, че ще има кой да ни последва, знаем, че дясномислещите хора в Пазарджик са наистина много. Ние настояваме за реформа във всички сфери на нашия живот. Ето защо в неделя изберете кандидат – кметът ни Малина Златева с №16 в бюлетината, а за общинските съветници отбележете с преференция избраните от вас.

Реформаторски блок има и регистрирани кандидат – кметове за населените места, ето кои са те:

 

 

Име населено място
Петко Енев Главчев с. Пищигово
Стефан Ангелов Кузев с. Величково
Елена Василева Илиева с. Ляхово
Петър Илиев Лулчев с. Тополи дол
Тодор Иванов Георгиев с. Говедаре