izbori1пс215

Пред повече от 2500 присъстващи в спортна зала „Васил Левски”, в Пазарджик, кандидатът за кмет на община Пазарджик,Трендафил Величков и кандидатите за общински съветници от ПП АБВ закриха предизборната си кампания.

В края на тази кампания мога свободно и уверено да заявя, че Пазарджик има нужда, очаква и иска промяна, заяви  Величков. Не се и съмнявам, че ангажираността ми към проблемите на младите хора в общината, ще направи така,  да има за кого да гласуват. Мисля, че на тези избори АБВ даде алтернатива на гражданите от общината и те има за кого да гласуват, уверено заяви кандидатът за кмет.

Специално , за да изрази подкрепата си за кандидатурата на Трендафил Величков за кмет на Пазарджик, бе и лидерът на АБВ Георги Първанов.

21abv

Познавам Трендафил Величков много отдавна и му имам пълно доверие, продължи той. Величков е млад човек, който има волята, характера и почтеността да разбие корупционните схеми в община Пазарджик. Нещо повече, продължи Първанов, Трендафил Величков има качествата да бъде обединител на българската левица. Лидерът на партията бе убеден, че още на 25 октомври Величков ще получи доверието на голяма част от левите избиратели в община Пазарджик. Той изрази увереност, че Трендафил Величков ще е кмет на всички, а не на определена партия.

Готов съм и ако Величков ме покани, ще стана гарант на доброто му управление, заяви Първанов. Той подчерта, че Величков се ползва с доверието на цялата партия и в частност на парламентарната и група. Накрая, Първанов подчерта, че в управлението си, Трендафил Величков ще развие своите инициативи и ще бъде социалният кмет, защото самият той е социално ангажиран.
На закриването присъстваха и кандидатите за кметове на общините: Пещера, Стрелча, Септември и Велинград. За всички присъстващи концерт изнесе любимата на всички певица Николина Чакърдъкова.