izbori1пс215

Повсеместна изборна победа предрече на ГЕРБ зам.председателят на партията и шеф на Предизборния щаб Цветан Цветанов тази вечер в Пазарджик. В Панагюрище и Ракитово, досегашните кметове Никола Белишки и Любомир Петков ще продължат да надграждат, а кметове на ГЕРБ със сигурност ще има в Пещера, Белово и Брацигово, каза още Цветанов. Нека да направим така, че желаната изборна победа в Пазарджик да стане факт на 25 октомври, а за да се случи това заложете на бюлетината на отличниците, призова насъбралите се хора Цветанов.

На сцената разположена на пл. „Константин Величков“ в областния град, бяха поканени всички кандидати за общински съветници в Пазарджик, а също така и кандидатите за кметове в общинските центрове на областта.

Няма да съжалявате след четири години, ако ме изберете за кмет каза кандидатът за Пазарджик – Найден Шопов. Той се ангажира да осигури нови работни места, да ръководи честно и почтено и да освободи общината от порочния досегашен модел на управление. Пазарджик трябва да се превърне в място желано от инвеститорите, място добро за живеене, създаване и развитие на бизнес, каза той.

Ние искаме да спечелим не на всяка цена, а защото можем да носим отговорност за управлението, заяви и Цветан Цветанов. Той припомни, че от девет години насам над един милион души в страната твърдо застават зад ГЕРБ, а това означава постоянство и доверие. Важно е, че на нас с добро око и доверие гледат и от Брюксел, подчерта Цветанов. Той посочи, че през следващия програмен период за страната ни са отредени 32 милиарда лева, които ще направят нашите общини още по-красиви, още по-успешни.

Заложете на №6 на 25 октомври, каза Цветанов и пожела победа.

За доброто настроение на присъстващите се погрижиха звездите на „Х фактор“ и Веселин Маринов. Водещ на концерта бе любимецът на малки и големи – Део.