Отлично представяне и призови места за стрелците от ОДМВР-Пазарджик, похвалиха се от там. В Перник се проведе традиционният републикански турнир по стрелба с пистолет за служители на МВР – „Кракра“.

Организатори на събитието бяха „Спортна асоциация – МВР“ и ОДМВР-Перник.  В тазгодишното издание на турнира взеха участие 80 служители от 17 отбора при структурите на МВР. Областната дирекция на МВР в Пазарджик беше представена от Цанко Близнаков, Николай Вълканов,  Цветан Колев, Виктор Руков, Николай Караманов и дамите Анелия Гидикова, Стоянка Даскалова и Илияна Лупова.

С категорична победа при мъжете на първо място се класира Цанко Близнаков, а в комплексното класиране във всички дисциплини и отбори отново водещ е пазарджишкият тим. Въпреки, че състезателите са от различни структурни звена на областната дирекция и с голяма натовареност в служебната дейност  те винаги намират възможност да провеждат активни стрелкови тренировки и да представят достойно пазарджишката дирекция в подобни престижни състезателни формати.