На 25- ти октомври ще се проведат изключително важни избори за всички нас- изборите за кметове на общини, кметове на кметства и общински съветници.

Вотът в този ден ще бъде решаващ за бъдещето на нашата община, на всяко населено място в България. Нека излезем в този ден и гласуваме! Всеки ще направи това според убежденията си и разбиранията си за управление за следващите четири години.

Аз и моят екип доказахме не на думи, че можем да реализираме проекти с огромно значение за всички нас. Доказахме, че можем да се борим за интересите на жителите на нашата община и да отстояваме позициите си.

Уверен съм, че хората виждат направеното от нас и ще ни се доверят, защото ние сме единствените, които могат да надграждат постигнатото! Ние сме способни да управляваме, защото имаме необходимия професионален опит, потенциал и компетенции да го направим!

Нашата кампания беше изключително толерантна, въпреки неуспешните опити на опонентите ми да злепоставят и омаловажат направеното от  мен и моят екип. Ние винаги сме се водили от убеждението, че животът не свършва с изборите. За нас те не са самоцел и спечелване на всяка цена.

В оставащото време призовавам всички да заложат на добрия тон. Затова нека останем хора и съхраним истинските човешки ценности, за да можем да се погледнем в очите на 26- ти октомври.

Вярвам в интелигентността и здравият разум на жителите на община Стрелча!

НЕКА ЗАЕДНО ПРОДЪЛЖИМ ЗАПОЧНАТОТО!

 

Доктор по право Иван Евстатиев

Кандидат за кмет на община Стрелча, №14 в интегралната бюлетина