#saveнаско

Приятели,
нека всички заедно помогнем на Наско!
Да сменим профилните си снимки с тази в социалната мрежа и да споделим идеята на още двама свои приятели, така че и те да го направят!
Да бъдем съпричастни със съдбата на семейство Георгиеви и да им помогнем, за да заживеят по-добре!

***
Ако искате да му помогнете, може да изпратите пари в дарителската му сметка в банка ДСК:
BG37STSA93000022728561
STSABGSF
Атанас Георгиев

Атанас Георгиев е на хемодиализа от 20 години, а единственият му шанс за живот е трансплантация на бъбрек в чужбина. Животът му зависи от апарата, а сега 26 000 лева го делят от новия му живот. Наско отново има шанс за живот. Държавата му отпуска пари за двете операции във Франция, но не и за пътя до там. Лекарите дават надежда на Наско. Той също вярва, че ще се пребори. До операцията остават два месеца.
 Скъпи приятели,благодарение на вашата помощ успяхме да съберем 12000.00лв.Остават още 14000.00за да може Наско декември месец да замине за трансплантация на бъбрек във Франция. Нека заедно му помогнем да върнем усмивката на лицето му и да продължи живота си достойно.Сърдечно благодарим на всички които ни помогнаха ,отделили от залъка си и лишили семействата си в тези тежки години за да помогнат на Наско да се излекува.БЛАГОДАРЯ! – това написа във фейсбук днес съпругата на Наско – Златка Георгиева.