Уважаеми съграждани,

Благодаря на всички Вас, които гласувахте за мен и моя екип. Благодаря и на тези, които предпочетоха друг кандидат, защото така ме амбицират да се боря и за тяхното доверие.

Резултатите от вота показват, че продължаваме да се радваме на най- голямата популярност сред избирателите в община Стрелча. Те сочат обаче и друго- въпреки грозните лъжи и безпринципните коалиции, въпреки опитите на опонентите да ме злепоставят и да омаловажат направеното от мен и моя екип, въпреки опитите да се сее омраза и разделение, Вие не се поддадохте и показахте, че сте разумни и интелигентни хора. Моите опоненти демонстрираха неуважение не само към себе си, но и към Вас, избирателите, защото Ви подцениха и се подиграха с Вашето мнение и способността Ви да оценявате реално ситуациите.

Вашият вот е доказателство, че Вие държите на толерантната кампания, оценявате постигнатото от мен и моя екип и вярвате, че само ние имаме необходимия капацитет да продължим започнатото за просперитета на нашата община!

Отново благодаря на всички, които гласуваха за мен, това е огромна чест и отговорност!  Искам да благодаря и на опонентите за това, че ме мотивират постоянно. Поздравявам г-н Стойно Чачов с постигнатите резултати.

Аз съм изключително горд с фактa, че на първи тур няма кандидат за кмет на Стрелча, който да е получавал 1 319 гласа. При 5 кандидати това е абсолютен рекорд. Разликата между мен и г-н Чачов е 747 гласа!

Нека излезем в неделя и гласуваме!

Вярвам в общия ни успех на 1- ви ноември!

Нека заедно продължим започнатото!

Доктор по право Иван Евстатиев