УВАЖАЕМО СЕМЕЙСТВО СТОЯНОВИ,

Напълно разбирам Вашата родителска позиция и накърнени чувства  по повод излъчването на предизборните кадри по телевизия „Телекабел“,  в които според Вас по „недостоен, неморален начин, превишаващ всякакви норми на човешко поведение е използвано името на нашата дъщеря Татяна Стоянова“.

Изразявам категорично мнение, че през последните години от втория мандат на кмета Тодор Попов, Пазарджик стана свидетел на зрелищни, показни, телевизионни, разобличаващи събития и материали, които урониха престижа на институцията Община и дадоха възможност на хората да започнат да задават въпроси, които и до днес остават без официален отговор на институциите. В моята кампания аз не използвах нито един компромат срещу моя опонент. Нито един! Днес, в последния ден от кампанията, когато целия град е залят с листовки и компромати срещу мен, се използват методи, от които Тодор Попов би трябвало да се засрами!

Да не забравяме, че живеем  в едно демократично общество, в което истината и моралът би трябвало да бъдат на първо място, а хората да не продължават насила да затварят очите си за истината!

Ние не искаме Пазарджик да  остане градът на слепците!

Факт е, че когато един човек не може да се защити, не е морално той да бъде обект на нападение. Обръщението ми по телевизия „Телекабел“ не касае Татяна Стоянова, а порочния модел на управление на Община Пазарджик. Като оставам съпричастен към неутешимата ви родителска скръб, искрено поднасям своите извинения!

Семейство Стоянови,

На забравяйте, че само истината ще ни направи свободни!

 

С УВАЖЕНИЕ:

Найден Шопов