Скъпи приятели и съграждани, в последните години в България се случват неща, заради които всички ние, които живеем, работим и оставаме тук, сме разочаровани и на ръба да се откажем. Броени часове преди деня за размисъл в нашия прекрасен град лъсна една безпринципна политическа коалиция.

Уродлива коалиция, зад чиято маска, прозират точно тези неща, които убиват вярата на българите, на пещерци, в бъдещето на нашите родни места. Зад тази маска прозира глад за лични интереси, а не мисъл за добруването на хората. Но аз продължавам да вярвам. Вярвам във вас, хората от община Пещера, вярвам, че сте достатъчно мъдри и честни. И ясно разбирате защо се раждат безпрецедентни неща, макар че се опитват да ви подценят.

Вярвам във вас, въпреки натиска да се гласува за определен човек. Вярвам във вас, въпреки корпоративните опити да ви отнемат правото на личен избор. Вярвам, че вие ще ме подкрепите. И не се плаша от безпринципни коалиции, а се гордея, че видяха в мое лице човек, който ще работи за хората в община Пещера, а не за лични и корпоративни зависимости. Всъщност страхът обедини тях. Аз съм човек, когото много хора познават и не властолюбието ме ръководи, а стремежът да работя и да не спирам да се развивам, което съм доказал през всички години.

Искам същото и за община Пещера! Искам да работя, за да бъде чиста, светла и благоустроена, за да живеем по-добре и да остават младите хора тук. В неделя е Денят на народните будители. Ден на просветители, книжовници и революционери. На всички онези, които съхраниха през вековете българските ценности, пренесоха свободата и палят искрите в децата ни. В неделя е и Ден за избор. Изборът този път ще е лесен – избираме между това да сме свободни и между това да ни задуши един порочен модел на управление от гладни за власт хора.

Избираме между хора, които искат само да задоволят личните си интереси и между хората, които искат и могат да работят. И когато в онази минута останете сами в тъмната стая и държите бюлетината в ръцете си, знайте, че сте само вие, вашият избор и в ръцете си държите бъдещето на община Пещера. Направете го с разум и сърце, а не от страх и по принуда. ДА на бъдещето на община Пещера и НЕ на порочния опит да бъдем принудени! Аз ще гласувам за правото на личен избор на всеки! И нека всеки гласува със 7 в бюлетината община Пещера да бъде на хората, а не на интересите! Защото за мен хората са важни!

С уважение: Йордан Младенов, кандидат за кмет на община Пещера