ДО

РЕГИОНАЛНИ МЕДИИ

ПАЗАРДЖИК

ОТВОРЕНО ПИСМО

С ДЪЛБОКА БОЛКА ИЗКАЗВАМЕ НЕСЪГЛАСИЕТО И ВЪЗМУЩЕНИЕТО СИ ОТ ПРЕДИЗБОРНИЯ КЛИП НА КАНДИДАТА ЗА КМЕТ НА ОБЩИНА ПАЗАРДЖИК НАЙДЕН ШОПОВ, ИЗЛЪЧВАН ПО РЕГИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ „ТЕЛЕКАБЕЛ”.

В НЕГО ПО НЕДОСТОЕН, НЕМОРАЛЕН И ПРЕМИНАВАЩ ВСЯКАКВИ НОРМИ НА ЧОВЕШКО ПОВЕДЕНИЕ НАЧИН Е ИЗПОЛЗВАНО ИМЕТО НА НАШАТА ДЪЩЕРЯ ТАТЯНА СТОЯНОВА. ИЗПОЛЗВАНО Е ИМЕТО НА ЧОВЕК, КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЗАЩИТИ.

ИЗКАЗВАМЕ КАТЕГОРИЧНОТО СИ НЕСЪГЛАСИЕ ИМЕТО НА ДЪЩЕРЯ НИ И НЕЙНАТА ТРАГИЧНА УЧАСТ ДА БЪДАТ ИЗПОЛЗВАНИ КАТО КОМПРОМЕТИРАЩО ОБСТОЯТЕЛСТВО В ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ.

ПОДОБНО ПОВЕДЕНИЕ ОТ СТРАНА НА ПРЕДИЗБОРНИЯ ЩАБ НА ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ ГЕРБ Е КРАЙНО НЕМОРАЛНО.

КЪМ НАСТОЯЩИЯ МОМЕНТ НИТО ЕДИН РАЗСЛЕДВАЩ ОРГАН НЕ Е КОНСТАТИРАЛ ВРЪЗКА МЕЖДУ УБИЙСТВОТО НА ДЪЩЕРЯ НИ И РАБОТАТА Й КАТО НАЧАЛНИК НА КАБИНЕТА НА КМЕТА. ОЩЕ ПОВЕЧЕ, ЧЕ ВСИЧКИ БЯХМЕ СВИДЕТЕЛИ НА ТОВА КОЛКО ВСЕОТДАЙНО, ЛОЯЛНО И ПРОФЕСИОНАЛНО РАБОТИ ТЯ ДО ПОСЛЕДНИЯ СИ МИГ.

ИНСИНУАЦИИТЕ В ТАЗИ НАСОКА ОПЕТНЯВАТ ДОБРОТО ИМЕ, С КОЕТО ДЪЩЕРЯ НИ СЕ ПОЛЗВАШЕ И ПРИЧИНЯВАТ ОГРОМНА СКРЪБ  НА НАС – НЕЙНИТЕ РОДИТЕЛИ, КАКТО И НА НЕЙНИТЕ БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛИ, КОИТО ПАЗИМ ОБРАЗА Й В СЪРЦЕТО СИ НЕПОКЪТНАТ.

 

 

МАРИЯНА И ИВАН СТОЯНОВИ