Защото минаването на определена граница е показателно за това, което предстои след изборния ден. Не, г-н Шопов, никой не е забравил как убиха Татяна. Всички помнят и нямаше нужда да се унижавате по този начин. Този клип сложи край на вашата политическа кариера. Черният пиар се прави от морално безскруполни хора и не разбирам защо вие приехте да участвата в тяхната игра.

Когато стартира кампанията ви, когато ви видях в църквата „Св.Св. Константин и Елена“ с жена ви под ръка, вие ме спечелихте. Първото ми впечатление бе за стабилен и улегнал човек, който държи на семейството си. Днес вие загубихте моето доверие. То се изпари като дим от запалена надгробна свещ.

Да удариш в сърцето родители, които са загубили детето си по този начин, е равносилно да си натиснал спусъка на пистолета, с който бе застреляна Татяна. Каквато и да е причината за нейната смърт, никой още повече по време на избори, няма право да използва кървяща рана, за да спечели личен дивидент от това.

Не зная дали имате деца, г-н Шопов, но децата са единственото, което родителите имат. Единственото, за което ги боли. Защото ги познават от мига на първото им вдишване и се надяват, че те ще затворят клепачите им когато са на смъртния одър. Не е нормално родител да изпраща детето си след катафалката.

Сгрешихте, г-н Шопов. Много сгрешихте. Дано Господ ви го прости. А хората няма да забравят и клипа ви. Независимо от това дали ще спечелите или изгубите изборите. Помислете си и как ще гледате в очите родителите на Татяна. Можете ли да ги погледнете изобщо?

 

Мария Иванова, Пазарджик