11lesichovo1

В присъствието на областния управител Трендафил Величков избраният за втори мандат кмет на Община Лесичово инж. Серьожа Лазаров, новоизбраните общински съветници и кметовете на кметства положиха клетва, съобщи зам.кметът Веселина Милкова.

„ С началото на новия мандат искам да помоля всички колеги да бъдем позитивни. Трябва да продължим да работим със същия интензитет, защото имаме добър, работещ екип. Имаме много какво да направим в следващите години, но  нека се научим да бъдем по – коректни, по-отговорни и по – консенсусни. Аз съм готов и ще го докажа с личен пример. Нека всички се обединим около единствената наша кауза – Развитието на Община Лесичово. Успех на всички, защото успеха на всеки един в тази зала, ще гарантира успеха на нашата местна общност.“, заяви в словото си, след  полагането на клетвата, инж. Серьожа Лазаров.

С таен избор за председател на Общинския съвет на Лесичово бе избран 28-годишният Васил Дамянов от ГЕРБ, който бе и единствения номиниран. Той е втори мандат общински съветник, занимава се с фермерство и е студент по „ Екология“. В новоизбрания 13-членен Общински съвет на Лесичово ГЕРБ има 7 представители, четирима са избраните от БСП и двама са общинските съветници на коалиция „ Атака, Обединени земеделци и Социалдемократическа партия.